Nadomestkov za izgubljene zobe je veliko. Več o tem si pa lahko preberete tudi na: http://www.zobozdravstvo-skorjanc.com/zobozdravnik-implantat-vsadek/. Zobozdravniki so razvili res veliko različnih nadomestkov, ki pa izgledajo ravno tako kot vaši pravi zobje in tako sploh nihče ne bo ugotovil, da v ustih nosite kakšen nadomestek. Kakorkoli že, pa so zobni implantati res super nadomestek kakšnega izgubljenega zoba. Boste videli, kako lepo izgledajo in pa ravno implantati so eden izmed tistih nadomestkov, ki izgledajo čisto naravno.

zobni implantati dekle

Zobni implantati so res super za vse, ki ste mogoče izgubili kakšen zob. Je pa v bistvu to nadomestek vaše zobne korenine, na katerega vam pa potem naredijo tudi lep nadomestek zoba. To je res lahko dolgoročna rešitev, ampak seveda je potrebno to res ohranjati, in sicer z redno ustno higieno in pa rednimi pregledi pri zobozdravniku. Seveda bo pa vaša samozavest prišla nazaj, ko boste enkrat imeli implantat in pa potem tudi novi zob. Vemo, da ljudem navadno samozavest pade, ko izgubijo kakšen zob, še posebej, če se izguba vidi, kar je seveda vedno pri sprednjih zobeh. Prav tako je težko gristi normalno, če nimamo zoba. Zobni implantati so zato res super rešitev zobozdravstva, ki vam povrnejo normalno grizenje in pa povrnejo vam tudi potrebno samozavest.

Zobni implantati so super za vse, ki se borite z kakršnokoli izgubo zob. Vemo, da tudi zato nismo vedno krivi sami, saj zobe lahko izgubimo tudi med kakšno poškodbo oziroma nesrečo. Implantati pa seveda lahko ostanejo v vaši ustni votlini res dolgo. Narejeni so tudi iz takšnega materiala, ki ne povzroča kakšnih alergij, kar je res super, saj je to zagotovilo, da vam implantata ne bodo odstranili. Vam pa implantat hitro vstavijo in pa nič ne boli. To je operacija oziroma poseg pod lokalno anestezijo. Boste pa na koncu več kot zadovoljni z rezultatom, to vam zagotavljam.