Ogenj že od nekdaj predstavlja središče našega doma. Vsi pomembni dogodki so se nekoč zvrstili okoli ognjišča. Danes so se tovrstna druženja in pogovori premaknili na naše vrtove, to možnost pogovora in druženja pa nam predstavljajo predvsem vrtni kamini. V današnjem času je ponudba ponudba kaminov za na vrt izredno široka in lahko zadovolji še tako zahtevnega kuharja.

Vrtni kamin nam nudi prijetno domače vzdušje v krogu naših prijateljev. Domači žar mojster se lahko preizkusi v vseh oblikah, ki jih ponujajo vrtni kamini. Od priprave rib, zelenjave, različnih vrst mesa na želeni način, vse postane možno z izbiro pravega vrtnega kamina.

Danes so vrtni kamini izjemno kakovostne izdelave in omogočajo unikaten dizajn, ki je lahko popolnoma prilagojen vašim željam in zahtevam. Mojstri pečarji v kombinaciji z novo tehnologijo in izbranimi materiali so zagotovilo za kakovostni končni izdelek, ki bo dolgo obstojen, vi pa boste lahko nemoteno uživali v njegovi uporabi.

vrtni kamini

Podjetje ima večletno zgodovino ter izkušnje z izdelovanjem vseh vrst kaminov, lončenih in krušnih peči, štedilnikov, pizza peči, vrtnih kaminov in letnih kuhinj. V široki ponudbi, ki jo imajo in s pomočjo izbranega pečarskega mojstra si lahko zamislite pravi vrtni kamin za vaš dom. Podjetje redno sodeluje tudi na sejmih in drugih razstavnih prostorih, kjer imate možnost videti podrobnosti, ki jih vsebujejo vrtni kamini. Načrtovanje vrtnega kamina je namreč projekt, ki se ga je potrebno resno lotiti, saj vsebuje nekaj korakov pri katerih vam lahko pomaga samo izkušen mojster.

Najprej je potrebno najti primerno mesto, kjer vrtni kamini najdejo svoj prostor. Tu se lahko posvetujete tudi z oblikovalcem, ki vam bo v prvi vrsti dal nekaj praktičnih nasvetov. Vrtni kamini naj bodo dovolj oddaljeni od vašega doma in prav tako sosedovega zaradi požarne varnosti. Upoštevajte zasaditev na vašem vrtu. V kolikor pa je del vaše vrtne kuhinje, ga umestite v njeno neposredno bližino. Prav tako naj vrtni kamin stoji dovolj daleč od omizja in neposrednega prostora kjer se bodo zadrževali vaši gostje.