Pogoni za dvoriščna vrata so namenjena temu, da sama odpirajo in zapirajo vrata, na bodo drsna ali dvokrilna. Na ta način se bo vaše bivanje doma ali v podjetju zboljšalo in bo postalo bolj udobno. Tako vam ne bo treba več ustaviti avta in stopiti iz njega, zaradi česar boste varnejši, če ste se ustavljali na ulici lai cesti. Splača se vam prebrati več o pogonih na http://www.vat-sp.si/pogoni-za-dvoriscna-vrata/ na tej povezavi. Od zdaj naprej vam ne bo treba več v vetru in dežju ter snegu izstopati iz avta, da bi odprli vrata dvorišča. Hkrati si boste z avtomatiko prihranili čas. Imeli boste tudi več zasebnosti.

pogoni za dvoriščna vrata

Pogoni za dvoriščna vrata omogočajo avtomatsko odpiranje in zapiranje za vami, ko odidete na ulico ali cesto z avtom. Tako tudi ne bo mogle nihče nekontrolirano stopiti na vaše dvorišče. Izbirate lahko med različnimi pogoni za vrata. Eni odpirajo drsna vrata, drugi pa dvokrilna. Odvisno je, kakšna imate in koliko prostora. Zato morate najprej vedeti, katera vrata bodo pogoni za dvoriščna vrata odpirali in zapirali ter v katero smer.

Pogoni za dvoriščna vrata naj bodo kvalitetni, ker bodo le tako tihi in zanesljivi. Zelo dobro je, da jih upravljate  z daljinskim upravljalnikom kar iz avta. Pogoni za dvoriščna vrata, ki odpirajo dvokrilna vrata omogočajo, da se obe krili odpirata sinhrono torej hkrati. Obe krili se mehko in neslišno odpreta in zapreta, ko se avti premakne naprej.

Pogoni os narejeni robustni in se ne kvarijo. Nastavijo se pa lahko na vaše potrebe. Odpirajo počasi. Imajo zmogljiv motor, da se vrata nemoteno odprejo in zaprejo. Ko kupujete pogon pa preveriti težo in  velikost vaših vrat, da boste kupili dovolj zmogljiv motor zanje. Le tako boste res zadovoljni s tem, kar boste nabavili. Vsekakor se posvetujete prej s strokovnjakom. Naročite lahko tudi mojstra, da pride situacijo preveriti in vam vrata namesti tako, kot je treba.