Ko slišimo ime plastična kirurgija, vedno pomislimo na ženske in na njihove prsi. Pač to imamo vedno vsi v glavi, da si ženske vedno povečujejo prsi. Vemo pa, da danes plastični kirurgi lahko marsikaj naredijo. Nina Suvorov je specialistka plastične kirurgije. Največkrat vidimo ženske, da se odločijo za spremembe na svojem telesu, ampak se danes tudi precej moških za to odloči, ampak se ne  izpostavljajo. Zakaj si nekaj ne bi spremenili, če se ne počutimo vredu. Danes ti izkušeni specialisti pomagajo, da se pravilno odločiš. Plastična kirurgija je danes že kar popularna ter uredi ti vsak del na tvojem telesu. Ampak vse ni tako enostavno, da se ti danes odločiš za spremembo in jutri greš pod nož. S teboj se najprej specialisti o spremembi pogovorijo, da vidijo, če si primeren in če si se res pravilno odločil.

plastična kirurgija

Plastična kirurgija pa ni samo za tiste, ki se sami odločijo za spremembe na svojem telesu. Včasih je tu kriva tudi kakšna bolezen. Naj večkrat rak prsi, takrat kar oni zmes vstopijo in uredijo. Lahko je tudi kdo imel prej preveč kilogramov. Ko je shujšal, mu je ostalo odvečne kože. Takrat stopi plastična kirurgija, ki vso kožo odstrani.

Lepota je za nas zelo pomembna, ampak z leti se tudi lepota spreminja. Zato se nekateri odločijo tudi za razne popravke. Zakaj ne, če se kasneje bolje počutijo, naj naredijo. Jaz tega v življenju ne bi naredila, si rečem, kot me je narava naredila takšna sem, ne bom se spreminjala.  Vedite, vsi ki hočete da vas plastična kirurgija spremeni boste morali vse plačati. Ti posegi niso najbolj poceni, zato se za ceno pozanimajte. Drugače je za tiste, ki jih prizadene bolezen npr.rak dojk. Ne obsojajte tistih, ki so se odločili za spremembe na svojem telesu, vse so naredili za sebe, da se bodo bolje počutili in veseli v nadaljnem življenju.