Parketi so resnično dobra izbira za talno oblogo v vaših stanovanjskih prostorih. Na voljo je lakiran ali oljen parket, seveda tudi povsem gotov, za katerega se boste pa odločili, pa je povsem vaša stvar. Parketi so vsekakor dobra izbira za vse stanovanjske površine, saj so dobesedno večno moderni. Res je, da ga je treba vzdrževati, ampak gre za res obstojno, kvalitetno in hvaležno talno oblogo.

Parketi

Še posebej hvaležni boste, če si boste omislili tako imenovani gotovi parket, saj je ta najprimernejši za talno ogrevanje. Njegova spodnja podlaga sestoji iz brezovih vezanih plošč, hkrati pa omogoča hitro in kvalitetno polaganje. Gotovi parketi so še posebej primerni za tiste, ki ne želite v stanovanju vsakih par let gostiti parketarja, ki bo parket brusil in na novo lakiral, saj v primeru gotovega parketa nadaljnja obdelava ni potrebna. Podjetje Valles ob tem na gotove parkete nudi še 30-letno garancijo, tako da boste z izbiro parketov pri njih resnično zadovoljni.

V podjetju Valles nudijo več vrst parketov, ki bodo zadostili vašim željam, kakršne koli te že so. Njihova izbira je resnično velika, zato je prav, da si za to, kakšen parket boste gledali v svoji dnevni sobi ali kuhinji, vzamete kar nekaj časa. Prvi korak k izbiri parketa je največkrat pregled barvnih odtenkov. Verjetno s parketom, ki vam že na videz ni všeč, ne boste zadovoljni, čeprav je ta lahko zelo kakovosten. Ko izberete pravi odtenek, je na vrsti dimenzija. Parketi so na voljo v najrazličnejših dimenzijah, ki jih lahko prilagodite svojemu domu ali pa zgolj svojim željam. Nekateri imajo radi manjše, drugi večje plošče. Seveda pa bi se dalo razglabljati tudi o kvaliteti parketov, izbiri lesa in načinih površinske obdelave.

Vsekakor svetujemo, da izberete res kvalitetne talne obloge, da vam potem ne bo žal. Če ste v dilemi, kaj bi izbrali, pa so tu za vas strokovnjaki, ki dobro vedo, kaj počnejo in vam želijo le najboljše.