Ste pridobili novega člana družine in želite prihraniti? Potrebujete posteljico, ki vam bo olajšala nočno skrb?

Na spletni trgovini Baby nega imate na voljo najem posteljice za dojenčke.

najem posteljice za dojenčke

 

Ker novorojenček potrebuje bližino staršev, lahko na prej omenjeni spletni trgovini najamete posteljice za dojenčke, ki pridejo v poštev prvih 6 mesecev otrokovega življenja. Zaradi tega je izposoja posteljice za dojenčke super odločitev, katera vam bo zmanjšala stroške, katere prinaša nabava otroške opreme.

Prednosti dojenčka, ki spi blizu staršev, čuti njuno bližino, ju vonja in se dotika mamice:

  • Dokazano izboljšan potek dojenja.
  • Zmanjšanje tveganja nenadne smrti v zibelki.
  • Večja povezanost otroka in mamice v kasnejših letih.

Obposteljne posteljice za dojenčke dajejo materi in otroku občutek zanesljivosti, varnosti ter trajnejšega, daljšega stika.

V angleškem jeziku imajo izraz “co-sleeping”, kar pomeni, da dojenček spi v fiksirani obposteljni posteljici ter je med mamico in dojenčkom neoviran prostor. Tako lahko otrok bolje čuti mamico in se je tudi dotakne.

Obposteljne posteljice na prej omenjeni spletni trgovini imajo veliko super lastnosti, kot so enostavna montaža, možnost nagiba, moderni design, samostoječa posteljice itd., katere bodo staršem olajšale kar nekaj skrbi.

Največji razlog za najem obposteljne posteljice za dojenčke je, da so dandanes montažne obposteljne posteljice drage in zato predstavljajo kar velik del v skupnih stroških za nakup otroške opreme.

Kar se pa tiče hitrosti dostave, ki jo spletna trgovina Baby nega ponuja, je zelo hitra. Otroško posteljico lahko na dom dobite v 1-3 dneh po naročilu ali pa v dogovorjenem času. Posteljice za dojenčke, za različna obdobja najema, ter ostale otroške pripomočke lahko naročite tako, da si izdelke izberete na povezavi zgoraj ali pa spletno trgovino pokličete in naročite preko telefona.

Oglasite se na spletni strani trgovine in poiščite opremo, ki je primerna za vas in vašo družino, ter zraven tudi prihranite.