Na dlani je izjemno popularen spletna stran, saj uredništvo nenehno objavlja zanimive nlokalne novice. Objavljajo večinoma članke o športnih dosežkih, politiki, zdravju, kulinariki in podobno. Prednosti portala Na dlani je več, saj so vse novice lokalnih razsežnosti zbrane samo na enem mestu. Portal Na dlani nam nudi veliko več informacije o zdravju, kulturi, kulinariki in potovanjih, kot katerikoli drugi.

na dlani

Ker so speicalizirani za poročje oglaševanja in informiranja ljudi, izdajajo tudi brezplačen istoimenski časopis. Izhaja v tiskani obliki, ion sicer v kar 11 občinah na področju Posavja, Bele krajine ter Dolenjske. Tiskan časopis izajajo tudi v Novem mestu, Sevnici, Trebnjem, Šentrupertu, Mokronogu, na Trebelnem, v Mirni Peči, Šmarjeških toplicah, Šentjerneju, Škocjanu, Žužemberku in Mirni. Na dlani tako pokriva kar nekaj občin ter večje kraje, prav tako pa tiskan časopis dobijo tudi v bolj odročnih krajih. Omenjen časopis se lahko najde tudi v gostilnah, kavarnah, picerijah, hotelih, restavracijah, šolah, občinah ter drugih ustanovah. Marsikdo omenjen časopis poimenuje kar revija lokalnih novic ali cajtng za dolenjsko, kar navsezadnje tudi je.

Na dlani izhaja vsak tretji petek v mesecu, v njem pa so predstavljena dogajanja v zgoraj naštetih občinah. Ker si uredništvo prizadeva, da bi pri časopisu sodelovalo čim več ljudi, skupnosti ter društev, prijazno pozivajo k sodelovanju in soustvarjanju časopisa. Uredništvo pravi, da bi jim na tak način podali roko oziroma dlan. Na dlani bralkam in bralcem ponuja sveže in nove novice iz okoliša, predvsem pa je njihov cilj t a, da zberejo čim več novic na eno mesto. Med drugim tudi ustvarjajo svojo spletno stran, kjer pridno zbirajo razne podatke in informacije. Ker se zavedajo, da je informiranje ljudi izjemnega pomena, ponujajo podjetnikom, podjetjem in društvom oglasni prostor. Tudi na tak način lahko pripomorete k sodelovanju in soustvarjanju same vsebine. Bralci z njihovo pomočjo dobijo novice praktično na dlani.