Melania Trump je najslavnejša prva dama sveta, saj je žena ameriškega predsednika Donalda Trumpa in se v javnosti pojavlja kar pogosto. Slovenka Melania Trump je posebna ženska, ki je živela v Sevnici in se šola na oblikovni šoli v Ljubljani, hkrati pa je že začela manekensko kariero v Evropi. Je močna in pogumna ženska, ki je mati razgledanega in bistrega sina ter dobra predstavnica ZDA.

Melania Trump

Naše gore list je poročena z ameriškim nepremičninskim mogotcem že od leta 2005, leto za tem je rodila sina. Kot prva dama je ves čas napadana s strani javnosti, kateri gre lepa ženska srednjih let precej v nos in kar naredi, naredi dejansko narobe za javnost.

Melania Trump se zadnje čase ne pojavlja več v družbi svojega moža in potuje posvetu rajši sama, postavlja šole za, revne otroke ter jim daje hrano, skratka je zelo dobrodelna. Novinarji jo kar naprej napadajo in so jo tudi zaradi obleke, ko je potovala po Afriki. Modra ženska je novinarki zabrusila, da ni šla na manekenko pisto v Afriko ampak grafiti šolo za otroke in ponosno odšla. Take Melanie ne poznamo očitno jo je izbrusilo življenje.

Melania Trump igra dobro vlogo v medijskem cirkusu Donalda Trumpa, ki so ga naredili mediji, daje tako slaven in popularen. Je eden močnejših predsednikov in zagotovo ve, kaj pomeni voditi državo ter finance, žal pa so nekateri lobiji preveč močni in zasenčijo njegove sposobnosti, kar občuti celoten svet.

Melania Trump je uspela s svojo sposobnostjo in iznajdljivosti in je simbol uspeha, ki ga lahko vsak od nas doseže, če le sledi sebi in sovji poti ter je iskren v tem, kar počne. Prva dama sveta to gotovo je. Naše gore list kreira dejansko usodo sveta s tem, ko je v bližini moža, na katerega zagotovo vpliva in vzgoja sina je tudi njena domena, kaj bo to sveti prineslo, bomo pa še videli.