Zadnje čase so zelo popularne razne tetovaže. Mislim, da je danes že vsak drug po tetoviran nekje po telesu. Meni se to ne zdi nič spornega, tudi sama sem si od nekdaj želela eno tetovažo in se mi je pred dvema letoma tudi želja uresničila. Vedet pa morate, da se tetovaža mora tudi oskrbovati en čas. Za nego tetovaže je potrebna dobra krema, da je tetovaža lepa in, da ne zbledi.

Krema za nego tetovaže je nujna, če se odločite za tattoo. Mogoče se kdo zgraža nad tistimi, ki smo si omislili tetovažo. Ampak kakšna lepa lika, ki ima mogoč kakšen pomen ni nič napačnega. Vsak lahko naredi s svojim telesom kaj mu ustreza. Res je, da  tetovaža ostane za stalno. Ja, se jo da odstraniti ampak tega ne delajte. Ko se določite za tetovažo vam bodo že takrat povedali, da jo morate negovati. Nekateri tetoverji vam bodo mogoče že takoj ponudili kakšno kremo. Lahko pa si kasneje kupite v trgovini Luxfacktor, kjer vam ponujajo res vrhunsko kremo.

krema za nego tetovaže tattoo

Tetovaža, če ni narejena kvalitetno čez čas zbledi in ni več ista. S profesionalno kremo lahko tetovažo ohranimo sijočo in lepo. Če že enkrat zapravimo kar precej denarja za tetovažo jo tudi ohranjajte. Saj noče nihče čez čas, da je njegova tetovaža zbledela. Krema za nego tetovaže naj je res kvalitetna. Že ob prvem nanosu lahko opazite vidne učinke. Ta krema se ne začne uporabljat tako po tetoviranju, ampak nekje tri tedne po tetoviranju. Prve dni rabite drugo kremo, da vam se rana celi. Za ohranjanje lepega tatooja poskrbite za kremo, ki bo vlažila vašo kožo ter preprečevala izsušitev. Vedite, da tudi pred soncem morate zaščitit vašo tetovažo, zato je dobra krema še kako pomembna. Če se odločite za tetovažo, skrbite tudi kasneje, da bo vaš tattoo ostal vedno sijoč ter, da ne bo zbledel, koža pa vedno vlažna.